Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

IA Flori de Câmp


Old price: 56.14  

39.30

You save: 16.85 (30%)
3074I
In stock
+
Kiturile de IE de dificultatate INOCENT sunt dedicate celor care sunt la inceput de drum in cusutul de ie sau copiilor. Le-am numit MURA-n GURA pentru ca instructiunile din kit prezinta in modul cel mai simplu tehnicile de lucru si modul in care poti face o IE repede si bine. Gata croite si tivite, bucatile de panza pentru cusut manual asteapta direct broderia. Camasile au rauri multe, asa cum curg la vale si raurile din Carpati, intotdeauna bogate in motive vegetale. Vreji, curpeni, cai ocolite cu frunze si flori. Asa, ca pe lunca.
"Noi vedem in aceasta 'frunza verde' ceva mai mult, ecoul preistoriei. Intrezarim in dosul cuvintelor un verde arhaic, de mitologie si magie a padurii si a zeitatilor vegetale. 'Frunza verde' are ceva dintr-o rituala invocare a stihiilor vegetale care ocrotesc viata si mai ales datatoare de viata" – Lucian Blaga.
 
Produsul este disponibil pentru marimi de la XS la XXL si pentru fetite de 10 la 14 ani . Nivel de complexitate Inocent.
Cutia contine:
  • instructiuni
  • piese componente ale IEI gata croite si tivite din tesatura dedicata pentru cusut manual "Insira-te Margarite" – bumbac 100%
  • ata de broderie din bumbac perlat
  • fir de bumbac de cusut
  • ace

IA finalizata din imagine este cu titlu de prezentare. IA cusuta de dumneavoastra din acest kit poate sa arate diferit. 

Made in România

You may also like

 

IA Sun Sister - Bucovina Gura Humorului

56.14   39.30
   

IA Land of Beech - Bucovina

56.14   39.30
   

IA TT Shirt - Dobrogea

56.14   39.30
   

IA Galaxy - Oltenia, Gorj

56.14   39.30