Atenție Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. OK

Grija Perpetual

1% din valoarea* produselor comercializate pe perpetualicons.com este direcționată spre cauze sociale. Acest lucru nu influențează cu nimic prețurile noastre și nici costurile clienților. Am hotarat ca Perpetual Icons sa fie implicata in mod direct in rezolvarea problemelor serioase ale lumii in care ne dezvoltam - Romania. 

Consideram ca cele mai importante domenii unde putem sa contribuim fiecare sunt ingrijirea sanatatii, educatia, protejarea mediului si dezvoltarea societatii civile. Acestea sunt prioritati pe termen lung pentru societatea in care traim. Pentru fiecare dintre aceste axe am ales sa incheiem parteneriate cu Organizatii Non Guvernamentale (ONG) care au dovedit de-a lungul timpului o implicare consistenta in rezolvarea problemelor pentru care s-au infiintat, folosind practici profesionale si transparente. 

Partenerii nostri sunt:

-      pentru ingrijirea sanatatii Fundatia Daruieste Viata.

-      pentru educatie Fundatia Chance for Life

-      pentru protectia mediului Fundatia Viitor Plus

-      pentru dezvoltarea societatii civile Asociatia Pentru Relatii Comunitare

Haideti cu noi!

Sa ajutam impreuna.

Noi donăm banii, voi alegeți unde.

La fiecare comanda pe perpetualicons.com, veti avea un camp unde veti alege una din cele patru direcții - protejarea mediului, îngrijirea sănătății, educație și dezvoltarea societății civile. Dand click pe una dintre aceste directii, noi vom directiona 1% din valoarea comenzii tale catre ONG-ul partener. Aveti posibilitatea sa nu alegeti niciuna. Atunci vom alege noi unde sa directionam cei 1%. Iti place sa aleaga altcineva pentru tine?

Implicatiile financiare le suportam noi.

Acest lucru nu influențează cu nimic prețurile noastre și nici costurile clienților.

În jurul nostru se întâmplă lucruri bune și mai puțin bune și credem că nu ajunge să fim doar martori sau să apăsăm Like.

Trebuie să FACEM CEVA.

SA FACEM BINE.

 

*valoarea produselor include doar pretul produselor si nu include taxele de transport sau alte costuri care nu sunt sub controlul Perpetual Icons srl.