RETURNAREA PRODUSELOR

Cumpărătorul are dreptul sa se retragă din Contract, respectiv să returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, făra invocarea niciunui motiv și făra a suporta alte costuri decât cele de livrare. Potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a Bunului.  

Bunul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat. Returul se face cu etichetele inițiale intacte și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Dacă au fost cumpărate mai multe produse de același fel și se returnează toate, este acceptată desigilarea unuia singur. Bunurile de tip fustă sau pantaloni trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara pete sau rupturi.

Nu se acceptă returul Bunurilor asupra cărora au fost efectuate intervenții, cele care prezintă urme de uzură sau folosire, produsele cărora le lipsesc accesorii.

În cazul în care Bunurile a căror returnare se solicită prezintă urme de uzură, rupturi, tăieturi, pete, ambalaje deteriorate sau incomplete,ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri de la rambursare o sumă care poate fi până la 100% din valoarea Bunului, suma ce va fi comunicata după evaluarea prejudiciilor aduse.

Cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate, conform legii, de Cumpărător.

Daca se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cumpărătorul va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare partială până la valoarea produsului inlocuitor. Cheltuielile de înlocuire a produselor vor fi suportate, conform legii, de Cumpărător.

În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar în contul indicat de Cumpărător și trimis pe adresa contact@perpetualicons.com în format IBAN însoțit de numele complet al titularului, în cel mult 14 de zile de la retur.